a tökéletlenség szépsége

Tökéletlen Esküvő

Tökéletlen Esküvő

Tippek egy Környezetbarát Esküvőhöz

„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

2018. június 17. - DiaP

instafa.jpg

„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Föld Napja mozgalom egyik jelmondata és a Tökéletlen Esküvő mottója is egyben. Esküvőink szervezése során hozott döntéseink sorozata ugyanolyan hatással vannak Földanyánkra, mint mindennapi cselekedeteink és választásaink. Az esküvőtök se legyen kivétel és a megszervezése alatt is maradjatok tudatosak, és válasszatok olyan alapanyagokat, kellékeket, amik újrahasznosíthatóak, lebomlóak és természetesek.

Így mi ennek tudatában polgári szertartásként a faültetést választottuk. Ez lehet egy kedves dísznövény, aki veletek fog lakni az élete hátralevő részében, vagy egy a parkban vagy kertetekben később nagyra növő fa, amit a vendégekkel együtt összefogva, szeretettel ültettetek el egy tisztább jövő reményében és szerelmetek jelképeként.

Még több tippet és bejegyzést találtok a Tökéletlen Esküvő instagram, vagy pinterest oldalán (beleértve ezt a képet is)! ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://tokeletleneskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr1914054114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása