a tökéletlenség szépsége

Tökéletlen Esküvő

Tökéletlen Esküvő

Esküvő az esőben

2018. június 17. - DiaP

eso_insta.jpg

 

Mit számít az eső, egy dalra van idő
Kell az ének, s a tánc, együtt elbűvölő
Rút felhőcsapat nem árthat nekem
A szívemben zeng az a szó szerelem

 

Minden menyasszony rémálma és félelme a kíméletlen eső, zivatar, zápor, ami jön és válogatás nélkül pusztít. Tönkreteszi a tökéletesen besütött loknikat, feláztatja a csodálatos ruhánkat, nyirkossá teszi bőrünket és a sminkünkre jobban kell vigyáznunk, mint egy frissen lakkozott manikűrre. Mindent tönkretesz. Vagy mégsem?

Az biztos, hogy olyan kreatív megoldásokra sarkall, amire évekkel később is emlékezni fogtok. A kreatív fotóknak pedig biztosan jó témát ad, ha más nem. Csak pozitívan, mégha elsőre a legnagyobb ellenségnek is tűnik a rossz idő.

És psszt!
Jó jelnek számít, ha esik az eső az esküvő alkalmával, mivel ez gazdagságot jövendöl. Illetve egyes babonák szerint nem mindegy, hogy mikor esik. Ha vacsora közben, az mindenképpen szerencsés a bukszátokra nézve, azonban ha az esküvőre tartó utatokat kíséri eső, akkor a menyasszony sokat fog sírni ebben a házasságban. Ugyanakkor ezt például kompenzálhatja az is, hogy eksüvőn szívárványt látni megint csak egy szerencsés jelenség.

Még több tippet és bejegyzést találtok a Tökéletlen Esküvő instagram, vagy pinterest oldalán (beleértve ezt a képet is)! ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://tokeletleneskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr814054424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása