a tökéletlenség szépsége

Tökéletlen Esküvő

Tökéletlen Esküvő

Esküvői Horror Sztorik

4. rész

2018. november 02. - moneri

Ugyan már elmúlt halloween, de a levegőben azért még mindig érezhető némi borzongás. Nomeg... bár igyekeztünk előre készülni a témákkal, vannak korszakalkotó ötletek, amik olykor túl későn jutnak az ember eszébe. Már beszéltünk Nektek az őszi esküvők szépségeiről, de ezt... talán most az egyszer azt mondhatjuk, a tradícionálisabb oldaláról fogtuk meg mi is.

És, hogyan illik ez a vallomás a horror sztorik sorába?

Nos, vannak olyanok, akik annyira szeretik a halloweent, hogy ekkora időzítik az esküvőjüket, és az egész eseményt erre a tematikára húzzák fel! És, ez már annyira nem ritkaság, hogy külön neve is van, mégpedig a Hallowedding!

ehsz_4.jpg

Kicsit nézelődtünk a témában, és roppant érdekesnek találtuk a dolgot, különösen, hogy mennyiféle irányba el lehet vinni egy ilyen alapkoncepciót. Nyílván ezt nagyban befolyásolja a pár beállítottsága, de ha kifejezetten a halloweenért rajonganak, akkor vélhetően a narancssárga lesz az esemény színe, és a faragott tökök, meg a csontvázak adják a fő dekorációt. De meg lehet fogni ezt az egészet a horror filmek oldaláról is. Horror karakterekkel díszített ültetőkártyák, filmes utalások mindenhol (egy sarokban ücsörgő Chucky baba, egy falra akasztott Jason maszk, netán egy láncfűrész...?). Ha viszont az elegánsabb irányvonal dominál a pár ízlésvilágában, akkor egy gótikus témájú esküvő is keredhet belőle, túlzó sminkekkel, fodros ruhákkal, túldíszített asztalokkal, és orgonazenével.

Egyik "műfaj" izgalmasabb, mint a másik, mégsem tudunk szabadulni a gondolattól, hogy a 80 éves nagymamánk vajon miként vélekedne erről. Biztosan megtalálható itt is az aranyközépút, de itt most mi is egy kicsit elbizonytalanodtunk, mekkora munka lehet kivitelezni egy olyan megoldást, ami még boldoggá teszi a párt is, de a nagyszülők sem fognak csalódottan sarkonfordulni...

Mit szólnátok, ha meghívnának benneteket egy ilyen esküvőre? El tudjátok képzelni, hogy a fenti tematikák egyikére építsétek fel a Nagy napotokat? Illetve, a legizgalmasabb kérdés: el tudjátok képzelni, hogy a nagyszüleitek is élvezni tudnának egy ilyen eseményt?

Hogy kicsit Ti is elmerülhessetek a borzongós esküvők hangulatában készítettünk egy pinterest táblát, Hallowedding címen, nézelődjetek rajta bátran! (még zenei listát is találtunk!)

Rémséges hetünk további epizódjait az alábbi linkeken találjátok meg:

1. rész - A rosszul megválasztott fodrász esete

2. rész - Az eltűnt menyasszony esete

3. rész - A halálon túli szerelem esete

5. rész - A kiálhatatlan menyasszony esete

A bejegyzés trackback címe:

https://tokeletleneskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr1014341113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása